Bobar crede că steliştii vor să devină ”cîini”: ”Sînt impresionaţi de galeria noastră, vor să se transfere în PCH”

Bobar crede că steliştii vor să devină ”cîini”: ”Sînt impresionaţi de galeria noastră, vor să se transfere în PCH”

Directorul sportiv al roş-albilor, Cristi Bobar, a apreciat coragrafia galeriei dinamoviste la derby-ul cu Steaua (0-3) şi a spus la emisiunea “Fotbal Look” de la Look TV că a savurat bannerul pe care suporterii din Ştefan cel Mare l-au afişat pe Naţional Arena, chiar din mijlocul galeriei rivale: “Putem fugi, dar nu ne putem ascunde / PCH e peste oriunde”.

“Aşa cum noi am felicitat Steaua pentru victorie, cu toate că a fost una cu noroc pentru rivala noastră, şi suporterii stelişti cred că ar vrea să fie în galeria lui Dinamo. De ce să mă mire un astfel de banner? Cred că sînt fani stelişti care ar vrea să se transfere în PCH, întrucît Dinamo are cea mai frumoasă galerie din România. Tot ceea ce fac minunaţii noştri suporteri înseamnă clasă, păcat că echipa încă nu se ridică la nivelul galeriei, dar nu ne vom lăsa pînă nu vom face performanţe la fel ca galeria dinamovistă”, a comentat oficialul dinamovist.

“Vom acoperi posturile deficitare”

Bobar a lăudat atitudinea lui Ştefan Bărboianu: “A dovedit că este un mare luptător. Tot clubul este alături de el. Chiar şi domnul Ionuţ Negoiţă s-a interesat de soarta familiei lui, pentru că dînsul se ocupă mereu de problemele jucătorilor şi angajaţilor”. Directorul sportiv al roş-albilor a vorbit şi despre transferurile din iarnă: “Vor veni, vom acoperi posturile deficitare. Staff-ul tehnic va lua decizia finală. Cine va pleca? Vom vedea la finalul sezonului, tot în urma unei analize, e posibil să fie jucători ce vor fi împrumutaţi”. Despre preluare “naţionalei” de către Anghel Iordănescu, Bobar a comentat: “Are experienţă, este cea mai bună alegere”.

Aprecieaza & recomanda:

leave a comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Create AccountLog In Your Account