Băsescu atacă nemilos la un grup de presă

Băsescu atacă nemilos la un grup de presă

Băsescu atacă nemilos la un grup de presă

Traian Băsescu a lansat un atac la adresa mai multor nume grele din presă românească. Acesta i-a vizat pe Mihai Gâdea, Mircea Badea, dar și alți jurnaliști de la Antena.

Fostul președinte al României, Traian Băsescu, le-a transmis un mesaj tuturor românilor, prin care îi încurajează să urmărească meciurile echipei naționale de handbal feminin. Acesta le recomandă oamenilor să nu-i mai urmărească pe Mihai Gâdea, Mircea Badea sau Victor Ciutacu, numindu-i pe aceștia „specimene ale menajeriei televizate”.

„România are şi lucruri extraordinar de frumoase.

Dacă în această seară v-aţi fi uitat pe tvr 1 la meciul fetelor noastre cu Campioana Europei, Norvegia, aţi fi văzut că există şi o Românie frumoasă, cu oameni extraordinari, devotaţi şi mândri . Am văzut şi meciurile fetelor noastre cu Cehia şi cu Germania, meciuri pe care le-au câştigat, dar în ambele meciuri au avut acea uşoară demobilizare spre final care a permis adversarelor să reducă diferenţa la 3 respectiv 4 goluri.

Pe norvegience însă, nu le-au iertat până în ultima secundă, scor 31 la 23 pentru fetele noastre. Şi peste toate, o mână de români îmbrăcati în culorile naţionale le-au susţinut 60 de minute făcând un zgomot de parcă meciul se juca la Bucureşti cu sala plină de români şi nu la Brest. România are şi lucruri extraordinar de frumoase .

 

Aprecieaza & recomanda:

leave a comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Create AccountLog In Your Account