Baronul Adrian Ţuţuianu, cercetat pentru trafic de influenţă De ce nu îl scutură nimeni şi pe Dumitru Puzdrea?

Baronul Adrian Ţuţuianu, cercetat pentru trafic de influenţă De ce nu îl scutură nimeni şi pe Dumitru Puzdrea?

Ioan Stan, deputatul judecat pentru mită electorală trage după el mai multe victime. Cine se mai face acum vinovat de trafic de influenţă? Însuşi baronul Adrian Ţuţuianu, denunţat la DNA chiar de către omul de afaceri, Nicuşor Sorin Dima. Vă imaginaţi încrengăturile de acolo? Dar când vom trăi momentul când cineva îl va da în gât şi pe Dumitru Puzdrea?

Sorinel se plânge că i-a dat mită lui Ţuţuianu
Informaţia apare în rechizitoriul deputatului Ion Stan, aflat pe rolul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie. Nicuşor Sorin l-a dat gât pe Sorin Dima la sfârşitul anului trecut şi susţine cu tărie că înaintea alegerilor locale din iunie 2012, i-ar fi dat mită electorală senatorului PSD, la acea vreme, Adrian Ţuţuianu. Dima a declarat că ar fi dat banii pentru a obţine sprijinul acestuia în obţinerea de contracte cu primăriile din judeţ. Şi nu orice fel de bani, ci… cash, cash. Aşa că Dima susţine că i-ar fi platit senatorului cheltuielile cu materiale electorale – afişe, bannere – în valoare de 30 de mii de euro la firma de publicitate din Târgovişte, WoxFad. Şi ca tacâmul să fie complet, Nicuşor zice că a mai pompat în Ţuţuianu şi alţi 20.000 de euro, tot cash, pentru cheltuielile electorale. Culmea este că tot Nicuşor Sorin Dima e şi cel care l-a denunţat la DNA şi pe deputatul PSD Ion Stan. El le-a declarat procurorilor că, înaintea alegerilor parlamentare din decembrie, Ion Stan i-a cerut 130.000 lei, bani de benzină pentru campania electorală şi pentru alimente ce urmau a fi împărţite alegătorilor, bani trimişi şi primiţi în tranşe.

De ce a dat mită Sima?
Ce a vrut de fapt Sima şi pentru ce a dat mită? Pentru a obţine de la CJ Dâmboviţa construcţia unei baze sportive – un teren de fotbal şi anexe – în comuna Perşinari. În acelaşi timp, trebuie să nu uităm că firma fratelui său, Terra Construct, încheiase deja un contract cu Consiliul local Perşinari. Iată şi discuţia dintre cei doi care arată clar despre ce este vorba în această poveste:
“Ion Stan: Deci tu spune-mi cu ce să te ajut!
Sorin Dima: Deci îmi trebuie aşa…
Ion Stan: Eu i-am spus că mă-ntâlnesc cu tine.
Sorin Dima: (…) trebuie să mă apuc sa m… dracu, să… muncesc ceva cu frati-miu, măcar? Hai să-i dau lu’ ăsta, mai e… Stau cu utilajele pe dreapta, ce fac? Să-mi daţi să mănânc ceva!
Ion Stan: Ce poate să faca?
Sorin Dima: Plus de a… plus de-asta, am, am contractele astea, ziceţi, la… la Cojasca. Am pe o firmă insolventă. Poate găsesc o soluţie să… s-o transfer, dracului, contractu’ pe altă firmă. Da’ trebuie să vezi dacă e finanţare, dacă e posibil, cum e posibil?
Ion Stan: Da.
Sorin Dima: La.. la Persinari, am baza aia sportiva, tot asa… Am oprit-o, nici n-a venit bani, nici n-a… Am făcut mai mult decât trebuia, am rămas cu un miliard jumate…
Ion Stan: De şcoli, de şcoli sunt bani! Da’ cum transferi activitatea?
Sorin Dima: Pai, nu stiu!
Ion Stan: Eu vorbesc cu Adrian (Adrian Ţutuianu – preşedintele CJ Dâmboviţa – nota ziare.com)”. Interesant, nu-i aşa?

Ţuţuianu nu vrea să recunoască nimic
La sfârşitul lunii ianuarie, Adrian Ţutuianu, a fost audiat ca martor în dosarul deputatului Ion Stan. Dar, aşa cum ne-am fi aşteptat, a susţinut nonşalant că nu a primit nici un ban nefondat, ba mai mult spune că totul nu este decât o poveste de adormit copiii. Ţutuianu susţine că Dima i-ar fi purtat pică pentru că nu a vrut să-l pună pe lista USL de la parlamentare. La rândul ei, firma de publicitate WoxFad din Targoviste, audiată la rându-i la DNA susţine că banii au fost plătiţi de partid, nu de Sorin Dima. Să vezi şi să nu crezi… “Am facut pentru partid cateva bannere, dar nu este adevarat ce spune dl. Dima. El declară că ne-a dat firmei noastre nişte bani, contra-valoare materiale de campanie. Am spus că nu este adevarat, că tot ce s-a lucrat prin firma noastră pentru campania electorală s-a facturat către partide, către alianţă şi către PSD. Au fost facturi făcute şi emise. Am depus facturi, tot ce s-a solicitat”, a declarat patronul firmei de publicitate. Îşi poate imagina cineva, în aceste condiţii, cât se poate fura într-o campanie publicitară? Cât îşi bagă în buzunare excrocii României? Cât îşi fură căciula unul altuia?

Nimeni nu-l întrece însă pe Puzdrea
Credeţi oare că din atâţia afacerişti mincinoşi care au furat România ca în codru, există vreunul care să fie înaintea lui Dumitru Puzdrea la acest capitol? Noi, nu. Pentru că veşnic mafiotul de la Flora va pune la cale vreo afacere necurată, veşnic va mitui pe cineva, va şantaja şi eventual, dacă îl va deranja cineva, cu orice lucru minor, va angaja vreun ucigaş plătit care să îi ia viaţa omului care nu are nici o vină. Câte fapte penale are la activ Puzdrea? Atât de multe încât până şi el le-a uitat numărul. Doar că niciodată nu ar fi putut face aceste lucruri demne de cel mai mare excroc, dacă nu ar fi avut alături de el câinii credincioşi ai poliţiei şi ai justiţiei din România. Cine sunt cei care stau de pază neîncetat la uşa lui Puzdrea? Poliţiştii secţiei 2 poliţiei şi ai poliţiei sectorului 1, în frunte cu Voicu Mihai Marius şi Lupu Marian, alături de judecători corupţi ca magistratul Virginia Duminică. Ce dosare au ascuns aceştia? Cele în care se arată vinovăţia fără tăgadă a lui Dumitru Puzdrea şi care, dacă ar fi fost lăsate la vedere l-ar fi dus pe mafiot acolo unde îi este locul. De ce nimeni nu face nici un pas spre arătarea vinovăţiei imperialistului? Pentru că Puzdrea a plătit. Enorm de mulţi bani ca toate lucrurile să fie ascunse. Uităm că aceşti poliţişti corupţi au închis cu cheia şi dosarul în care Puzdrea a angajat un ucigaş plătit care să-i ia viaţa fostului său asociat, arhitectul Năstase Cătălin? Câţi bani o fi încasat acesta? Uităm cumva cum a falimentat mafiotul fabrica de cherestea de la Câmpulung Moldovenesc în combinaţie cu Gheorghe Flutur, iar DIICOT Suceava, în frunte cu comisarul şef Cristian Vasilcău se face că nu vede? Ba mai mult şi în acest dosar totul este împotriva arhitectului Năstase şi la dispoziţia lui Dumitru Puzdrea? Care e cel mai elocvent lucru? Atitudinea şi faptele acestui comisar Vasilcău care a ascuns până şi sacii cu actele companiei? Uităm că din 18 saci câţi erau iniţial nu s-au mai găsit decât8? Unde a dus comisarul DIICOT Suceava toţi ceilalţi? Ce i-a ordonat mafiotul să facă cu ei? Asta e problema mare pe care nimeni nu o vede. Unde sunt justiţiarii care se bat cu pumnul în piept că în România stârpim corupţia? Care corupţie că de a lui Puzdrea nu vedem să se lege nimeni.

Ajutat de SRI
Păi cum să se lege cineva de mafiotul de la Flora când e ţinut în braţe de fostul şef al SRI, Virgil Măgureanu şi de acoliţii lui? Cum să vadă cineva de ce în stare excrocul când ofiţeri fără scrupule trimişi SRI-stul Măgureanu, se vând pe bani mulţi la poarta lui Puzdrea, înlăturând orice barieră în calea viselor mafiotului? Şi care nu doar că au stat la dispoziţia lui dar fac drepţi şi acum în faţa ordinelor excrocului de la Flora, executând fără să clipească toate ordinele acestuia? Cum credeţi că rezistă clădirile construite fără nici un fel de acte, de autorizaţii sau de ce mai vrem noi pe un teren, terenul de la Flora, care nu i-a aparţinut niciodată lui Puzdrea şi nu-i va aparţine în vecii vecilor? Oare nu cumva tot sri-ştii au stat de veghe şi aici? Oare nu cumva primarii Capitalei, începând cu Lis şi terminând cu Oprescu, toţi mânjiţi până în străfundurile sufletului lor cu banii murdari ai mafiotului au pus mână de la mână spre victoria lui Puzdrea iar acum trăiesc din conturile pe care tot mafiotul le alimentează cu bani? În ce ţară trăim? Nu cumva în una în care totul e guvernat de afacerişti ca Dumitru Puzdrea care ar trebui stârpiţi mai ceva ca şobolanii? Dar asta se vrea: o Românie murdară, plină de excroci de sus până jos.

Dumitru Puzdrea ameninta pe toata lumea

Vlad Ţepeş

Aprecieaza & recomanda:

leave a comment

Create AccountLog In Your Account