Barack Obama recunoaşte că alegerea cadoului de Crăciun pentru soţia sa este o bătaie de cap

Autor: Otilia Luca | marţi, 16 decembrie 2014 | 0 Comentarii | 2 Vizualizari
Barack și Michelle Obama

Preşedintele SUA, Barack Obama, recunoaşte că alegerea unui cadou de Crăciun pentru soţia sa este o bătaie de cap, relatează marţi AFP.

Prima doamnă este mereu în pas cu moda, iar liderul de la Casa Albă se declară ”mereu neliniştit” când decide să-i ia un cadou vestimentar, a povestit preşedintele la emisiunea ”On Air with Ryan Seacrest”. ”Când îl va primi îmi va spune este foarte frumos, dragule, şi apoi o să văd că nu va purta niciodată ce i-am cumpărat”, a continuat el.

Provocarea este mai simplă în ce-o priveşte pe Malia, fiica sa cea mai mare, în vârstă de 16 ani, care este o cinefilă înfocată: “Într-un an, i-am cumpărat colecţia primelor 100 de filme din istoria cinematografiei. A fost încântată”, a spus preşedintele.

La sfârşitul lunii noiembrie, Obama a făcut cumpărături însoţit de fiicele sale, Malia şi Sasha, la ”Politics and Prose”, librărie independentă din Washington, pentru a-şi demonstra susţinerea faţă de magazinele mici. “Este o ocazie bună să cumperi cărţi pentru întreaga familie, dar acestea nu rezolvă în întregime problema cadourilor….”, a explicat el.

Familia Obama îşi va petrece Crăciunul în Hawaii, statul natal al preşedintelui, unde familia prezidenţială îşi petrece în mod tradiţional concediul de sfârşit de an. Vacanţa de anul acesta va începe vineri şi va dura 15 zile, notează Agerpres.

Aprecieaza & recomanda:

leave a comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Create AccountLog In Your Account