Au început să se toarne între ei: Oprescu îl toarnă pe Băsescu

În anul 2009, Muftiatul Cultului Musulman din România a anunţat că va construi, în Bucureşti cea mai mare moschee din Europa. Cine a fugit repede să de ajutor comunității musulmane?

Surpriză! Chiar domnul Traian Băsescu care l-a sunat de urgență pe primarul Sorin Oprescu și l-a rugat să găsească un loc în Capitală pentru noua construcție. Cu alte cuvinte, ridicarea acestui edificiu a fost o înțelegere între Băsescu și fostul șef al Turciei, Abdullah Gul? Că noi așa înțelegem. Dar ghici cine a fost personajul care a dat această uluitoare informație? Chiar domnul Oprescu. Iată ce a spus doctorul: “În 2009, preşedintele Băsescu m-a sunat şi mi-a spus că, în înţelegere cu preşedintele Turciei de atunci, mă roagă să găsim pământ pentru a face o moschee în Bucureşti.

A fost primul cu care am stat de vorbă despre acest subiect. Îl auziţi şi într-un interviu spunând lucrurile astea. Era vorba despre o suprafaţă de 3.800-4.000 de metri pătraţi. Consilierii n-au votat. Dar cine nu a votat? În Consiliul General, majoritatea era formată din membri PDL. Le-am explicat, e rugămintea preşedintelui. Iar am introdus pe ordinea de zi. PDL-ul a respins. Am mai avut o solicitare din partea lui Traian Băsescu spre sfârşitul mandatului, prin 2013”. Cu alte cuvinte și Băsescu și Oprescu și-au luat și ei partea din cașcaval, nu-i așa? Că doar ei nu fac nimic gratis din câte știm cu toții…

Vlad Țepeș

 

Aprecieaza & recomanda:

leave a comment

Create AccountLog In Your Account