Aparatul de bruiaj al lui Oprescu a fost găsit? Dar al lui Puzdrea?

Imediat ce Oprescu a fost arestat, apărătorii primarului general al Capitalei, plătiți evident din banii cei mulți primiți șpagă de acesta au țipat cât i-a ținut gura că nu există nici un aparat de bruiaj în foișorul locuinței doctorului. Ce-i drept câteva zile anchetatorii s-au tot chinuit să afle unde ar fi ascuns aparatul și la un moment chiar credeau că acesta nu va fi găsit niciodată.

Dar ce să vezi? Adevărul a ieșit la lumină și minunea s-a împlinit. Unde pitise Sorin Oprescu dovada clară că știa să-și păzeasă secretele la întâlnirile cu mituirorii? Nu vă vine să credeți, dragii noștri cititori. Într-o lădiță frigorifică de voiaj. Cui i-ar fi trecut prin cap să caute acolo? Probabil nimănui, dar nici cu poliția nu te pui atunci când vrea să facă treabă. Și de data asta au făcut ceea ce trebuia și au descoperit un aparat electronic, dotat cu patru antene. Cu alte cuvinte, aparatul ăsta era unul sofisticat, nu glumă, pentru că avea capacitatea să bruieze tot ce prindea. În aceste condiții, referindu-se la uriașa șpagă pe care Oprescu a primit-o ani buni de la mafiotul Dumitru Puzdrea ca să nu dezvăluie cumva cuiva ce nenorociri face acesta la complexul Flora din nordul Capitalei, ne mai întrebăm de ce nu există dovezi? Pentru că atât Puzdrea cât și Oprescu s-au chinuit din răsputeri să le șteargă. Dar proștii nu au mers și mai departe să facă un efort și să priceapă că așa cum crimă perfectă nu există, nu se va naște nici afacerist corupt care să nu fie prins. Pentru că totdeauna ordinăria va răsufla din partea unuia sau altuia.

Cam asta e treaba, domnilor Puzdrea. Aveți impresia că dacă i-ați ademenit cu bani pe toți marii pești ai României, veți scăpa basma curată, dar se pare că situația va fi exact invers. Și apropo de aparatul de bruiaj al lui Puzdrea, gurile rele spun că unul asemănător există și în posesia lui Dumitru Puzdrea. Unde să fie? Cumva în biroul său? E foarte posibil pentru că acolo se fac cele mai mari nenorociri. Și poate că mai există încă unul în vila sa super luxoasă situată în Șoseaua Nordului, acolo unde se spune că mafiotul are ascuns în pereți și un seif de ultimă generație unde ce credeți că se găsește? O sumă enormă de bani dar și multe arme pentru care evident că Puzdrea nu a avut și nu are nici un fel de port-armă, dar pe care nenorocitul le folosește ca să împuște oameni nevinovați. Pentru că are toată poliția și justiția la picioare.

Doar nu credea cineva că putea șobolanul ăsta să facă un pas dacă ofițerii secției 2 poliție, în speță Lupu Marian, Firu Denisa, Ionuț Lepădatu supravegheați mereu de șeful suprem, cel ce acum este adjunctul șefului Poliției Capitalei, Voicu Mihai Marius. Să fim serioși, dacă aceștia nu reușeau să pună la loc ascuns toate dovezile care spun cum a intrat Puzdrea ilegal în posesia terenului de la Flora și evident cum a construit fără nici o autorizație de construcție en-gros-ul, de mult timp mafiotul ar fi intrat în pușcărie. Numai că vedem încă odată că banii negri deschid toate porțile și închid toate gurile. Și pentru că tot vorbim de ofițerii secției 2 poliție ce credeți că mai păzesc aceștia la complexul Flora? Pavilionul 7 unde stau ascunse tone de marfă adusă ilegal de acesta din țări ale Uniunii Europene fără TVA și la niște prețuri de ne apucă râsul și vândute apoi pe sume de câteva ori mai mari la care evident se adaugă și TVA-ul românesc.

Dar nu numai atât. Pentru că gurile rele spun că Puzdrea ar fi pus pe tarlaua lui care de fapt va aparține pentru eternitate Primăriei Capitalei și niște camere de luat vederi pentru care evident nu are nici un fel de autorizație. Care camere de luat vederi sunt cam multe la număr. De ce să nu-i fi ajuns lui Puzdrea aparatele de bruiaj? Pentru că îi tremură izmenele pe el. Marea disperare a mafiotului a început de când DNA s-a hotărât să facă curățenie printre excrocii României, a continuat să crească în intensitate atunci când Elena Udrea și Dorin Cocoș au fost luați și aruncați în închisoare și a atins apogeul acum, când cel care știe tot despre complexul Flora, Sorin Oprescu a ajuns să fie coleg de celulă cu Sile Cămătaru și Munaf.

Cu alte cuvinte, lui Puzdrea încep să i se închidă toate porțile pentru că, să nu uităm și sluga lui de nădejde, ofițerul Lupu Marian se află tot închis de ceva vreme. Cine să-l mai apere acum așa cum trebuie pe Dumitru Puzdrea? Nu prea mai sunt personaje dispuse nici măcar pentru sume exorbitante de bani să se mai bage în mafia acestui ordinar. Pentru că le e frică. DNA-ul a reușit un lucru bun în ultima perioadă: să-i sperie în ultimul hal pe marii hoți ai țării. Dar credeți că va reuși oare să-i închidă gura definitiv și lui Dumitru Puzdrea? Acest nenorocit care a făcut mai multe evaziuni fiscale decât mulți excroci de top la un loc? Dacă procurorii anticorupție vor începe să facă primul pas, atunci cu siguranță că acest lucru va fi posibil mai repede decât am crede noi. Dar când de va întâmpla acest lucru? (va urma)

Vlad Țepeș

Aprecieaza & recomanda:

leave a comment

Create AccountLog In Your Account