Amanta s-a pus cu răul pe Giovani Becali

Dacă în trecut Don Giovani Becali stătea răstignit pe scaunul lui de piele și îi explica unui jurnalist cum aruncă el milioanele ca un mafiot acum situația s-a schimbat cu 320 de grade.

Pentru că domnul Becali a primit şase ani de închisoare în “Dosarul transferurilor”, alături de mai mulţi grei din fotbal, printre ei şi fratele lui Victor Becali. Dar cum o nenorocire nu vine niciodată singură, Giovani a fost părăsit și de soție care s-a săturat până peste cap de aventurile acestuia cu diferite femei. Doar că una dintre aceste escapade i-a pus capac lui Giovani, pentru că una dintre amantele sale, o avocată stabilită în Austria susține că are un copil cu Ioan Becali.

După multe chinuri, femeia a reușit să obțină o pensie alimentară pentru băiat, însă Becali a refuzat să plătească, motiv pentru care acum amanta fostului procurator a cerut evaluarea bunurilor pe care el le are, pentru a fi executat silit, iar copilului să-i fie plătită retroactiv pensia de întreţinere. Singura problemă ar fi că afaceristul, în dorința de a-și pune averea la adăpost, nu mai are nici un bun pe numele lui. Lucru pe care fosta amantă, Aida Giurumescu nu-l cunoaște. Vai de capul lui Becali când aceasta va descoperi adevărul…

Vlad Țepeș

 

Aprecieaza & recomanda:

leave a comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Create AccountLog In Your Account