Alexandru Iacobescu adus cu mandat la audieri la sediul DNA

Directorul general al postului România TV (RTV), Alexandru Iacobescu, un apropiat al deputatului Sebastian Ghiță, va fi adus cu mandat la audieri la sediul Direcției Naționale Anticorupție (DNA) Ploiești, în condițiile în care el nu s-a prezentat în fața procurorilor în cursul zilei de miercuri și nici nu a fost găsit la locuința sa, potrivit Agerpres.

Potrivit unor surse judiciare, Alexandru Iacobescu trebuia să fie audiat ca martor în dosarul în care este urmărit penal Sebastian Ghiță, însă directorul RTV nu s-a prezentat la DNA la ora stabilită de procurori și nici nu a fost găsit la locuința sa. Conform surselor citate, Alexandru Iacobescu va fi adus cu mandat la audieri într-o altă zi.

Potrivit unei declarații de avere a lui Sebastian Ghiță, acesta i-a împrumutat lui Alexandru Iacobescu suma de 90 de milioane de euro.

Procurorii DNA Ploiești au mai audiat miercuri în calitate de martori în dosar mai multe persoane apropiate lui Sebastian Ghiță, prin care deputatul ar controla o serie de societăți ale căror conturi au fost puse sub sechestru, printre aceste persoane aflându-se și cumnatul parlamentarului, Cristian Anastasescu.

Aprecieaza & recomanda:

leave a comment

Create AccountLog In Your Account